Kjære deltager,

Vi ønsker deg velkommen til [NAVN PÅ ARRANGEMENTET], [DATO]. Registreringen begynner fra kl. [XX.XX].

Sted:
[NAVN PÅ STED OG ADRESSE]

Viktig informasjon:
Vi har i år en egen event-app for arrangementet, slik at vi lettere kan holde kontakten med deg som deltager. Her vil dere ha mulighet til å se siste oppdatert program, oversikt over konferansested, saksdokumenter, samt andre deltagere som skal være med på arrangementet.

Vi vil bruke denne aktivt under hele arrangementet, alt fra å sende ut viktige beskjeder, oppdatere saksdokumenter og lignende, så vi anbefaler at du laster ned appen til din telefon allerede i dag eller går inn på web-versjonen.

Appen er gratis og du kan enkelt logge inn med samme e-postadressen du brukte da du registrerte deg for arrangementet.

Last ned appen her: eventapp.link

Du vil motta en verifisering e-post med en link du må trykke på for å fullføre innloggingen. Alternativt kan du skrive inn PIN-koden fra verifiseringsmailen i appen.

Bruksanvisningen som viser hvordan man logger seg inn: [LINK TIL APP PROMO VIDEO]

Dersom du trenger teknisk support med appen kan du henvende deg til EventEye på https://eventeye.freshdesk.com/support/tickets/new

Vi gleder oss til å se deg - vel møtt!